De ce sa alegeti sisteme de inchidere terasa tip ghilotina ?

Sistemele de inchidere tersa tip ghilotina permit ridicarea sau coborarea unei ferestre mari, fie in jos, pentru a deveni o balustrada, fie in sus, pentru a deveni o cale de acces. Fereastra ghilotina propune un sistem ingenios, culisarea pe verticala, care castiga teren rapid datorita versatilitatii si elementului de noutate, mai ales in domeniul ospitalier. Sistemul de operare al ferestrelor este motorizat, iar sticla cu latimi de pana la 32mm confera o izolatie termica de mare performanta.

Sistemele de inchidere automatizate tip ghilotină va permite inchiderea sau deschiderea completa a peretilor terasei dvs. Acestea sunt sisteme modulare, special create pentru a raspunde tuturor cerintelor legate de design si de spatiu. Aceste sisteme utilizeaza sticla securizata in conformitate cu standardele europene de calitate si siguranta, iar profilele utilizate foloseste otel inoxidabil pentru a asigura durabilitate in timp.

Aceste sisteme glisante tip ghilotina sunt ideale pentru pereti rezidentiali despartitori, vitrinele magazinelor, terasele cafenelelor si restaurantelor.

  • spatiile exterioare vor fi mai practice cu aceasta tehnologie – perfect automatizat sistemul ghilotina va permite o utilizare eficinta a spatiilor de locuit
  • sistemul complet automatizat este usor de folosit
  • permite vederi panoramice datorita dimensiunilor mari
  • serveste drept balustra

Siguranta este un aspect major luat in considerare. Panourile de sticla au o greutate mare, astfel compania utilizeaza un sistem special de suruburi care suplineste impedimentul produs de folosirea unor cabluri, curele sau angrenaje cu lanturi si contragreutati.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii sau nelamuriri, va stam la dispozitie de luni pana vineri de la 09:00 la 18:00.
Telefon: 0743 918 906
Email: pvcpromo@gmail.com